Garantie en retour

Garantie

Wij geloven in de Stickbit en geven 5 jaar garantie op de roestvrijstalen houder. Mocht er toch iets aan kapot gaan dan wordt er gratis een nieuwe houder opgestuurd.

Let op: De magneet valt  in principe buiten de garantie omdat deze door ondeskundig gebruik kan breken (denk bijvoorbeeld door te hard vastdraaien,of de magneet loshalen en even "testen" hoe sterk deze is). De magneet is weliswaar sterk maar gemaakt van breekbaar metaal en dus een relatief broos en kwetsbaar onderdeel. In de drie jaar dat wij getest hebben is er echter nooit een gebroken en we zijn er niet bepaald zachtzinnig mee omgesprongen. Om de ware gooi- en smijtwerkers onder ons tegemoet te komen leveren we nieuwe magneten tegen bodemprijzen. Mocht de magneet spontaan gebroken of defect zijn dan graag even een email met foto en toedracht naar info@stickbit.nl en dan nemen we even contact met je op voor een oplossing.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@stickbit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retourzending terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Je kunt een retouraanvraag hier invullen.


Stickbit
De Wiltstraat 29
6821CB Arnhem
06-81088128

Stickbit is een onderdeel van J.J.B. Personal Assistance
KvK nummer: 09117515
Bankrek.nr : NL58 ASNB 0783 2127 47
BTWnr : NL001589217B61