Over de Stickbit

De Stickbit is een magnetische bithouder voor accu boormachines en slagschroevendraaiers. Het is een echt Nederlands product, in eigen beheer ontworpen en gemaakt door Hans Burgers van JJB Personal Assistance.

In 2017 begon Hans als parttime timmerman in de bouw. Al gauw mistte hij een handige bithouder die het wisselen van de vele bitjes makkelijker zou maken. Oorspronkelijk opgeleid als industrieel ontwerper en altijd bezig producten beter of handiger te maken dook hij zijn werkplaats in en maakte daar het prototype voor wat later de Stickbit zou worden. Hijzelf en zijn directe collega's testten de bithouder gedurende drie jaar en merkten al gauw dat het een onmisbaar stuk gereedschap is. In 2019 werd de eerste kleine serie geproduceerd en kwam er al gauw een webshop. Intussen wordt de Stickbit ook verkocht door een aantal dealers in Nederland.

De roestvrijstalen houder van de Stickbit wordt in Nederland gemaakt door Jeldi Metaal B.V. in Valkenswaard. De magneten laten we nu nog maken in China (door een ISO gecertificeerd bedrijf). Er zijn op dit moment nog geen Nederlandse of Europese fabrikanten die deze magneten kunnen produceren. Verder gebruiken we geen plastics in ons product of onze verpakkingen en proberen we alles zo duurzaam mogelijk te verkopen. We zijn er trots op dat we dit product grotendeels in Nederland kunnen produceren.
Stickbit
De Wiltstraat 29
6821 CB  Arnhem
info@stickbit.nl

 

Stickbit is een onderdeel van J.J.B.Personal Assistance te Arnhem  kvk nummer: 09117515  BTW nummer: NL001589217B61